Tips til påskeaktiviteter!

Hei hei, ville bare dele en helt ny side med dere! Det er en venninne og meg som lager den.

Velkommen til Fantasifull.no!

Fantasifull.no er en nettside som drives av to utdannede førskolelærere, som har fordypning innen kunst og håndverk og kunstfag. Vi ønsker å inspirere til kreativ utfoldelse med barn i barnehage og i hjemmet. Vi har fokus på prosessen og ikke selve produktet som sluttresultat. Målet er at barnet selv skal være mest mulig delaktig i skaperprosessene.


Vi ønsker at barn skal få oppleve ulike materialer og aktiviteter.  Alle aktivitetene på denne siden har vi selv testet med barn i barnehage eller egne barn.

Vi håper med denne siden  å samle ulike kreative prosjekter og aktiviteter som vi har gode erfaringer med i vårt arbeid med barn , slik at vi kan spre vår skaperglede videre!

Har du tips til aktiviteter du ønsker vi skal skrive om, blir vi svært takknemlige om du sender oss en e-post eller kommenter her:) Kategorien HØYTIDER blir stadig oppdatert med nye høytider samt aktiviteter. Vi vil gjerne høre om og få tips om din høytid! :)


Siden er nokså ny, men en del prosjekter ligger allerede ute og vi oppdaterer stadig vekk. Vi har en egen påskekategori, så titt gjerne innom:) Du finner oss på facebook også selvfølgelig og vi blir svært takknemlig om dere deler siden vår videre:)

 

God påske!

Én kommentar

hobbyz.blogg.no

22.03.2013 kl.16:58

Hehe, veldig stilig blomsterpotte :-)

Skriv en ny kommentar

barnetoppen

barnetoppen

28, Fredrikstad

Hei! Jeg heter Ina Larsen og driver nettbutikken Barnetoppen.no. Barnetoppen er en nettbutikk med utstyr og leker til barn og baby. Velkommen til: www.barnetoppen.no Lekematter:www.dwinguler.no Kontakt:post@barnetoppen.no

Kategorier

Arkiv

hits